jennilis

En god hemmagjord soppa

Heeeej!!
Hur har er måndag varit? Min har varit bra. 
Som sagt så var jag ute på en morgonpw imorse, och sedan körde jag och min farmor iväg till apoteket, och ja jag hittade D vitamins tabletter. Så nu ska jag börja ta en varje dag!
Sedan sökte jag lite jobb, och hoppas speciellt på ett nu. Dem skrev dem sökte personal ganska omgående, så lite tur kanske jag har. Jag åt lunch och begav mig mot la gym.
När jag kom hem åt jag mellanmål och sedan började jag faktiskt roa mig med att räfsa undan i trädgården. Jag bor ju fortfarande hemma, och det är inte mitt ansvar. Men ibland kan man hjälpa till lite, och när jag ändå bara går hemma och har så väldigt tråkigt och går snart i taket här så kan jag göra lite sysslor som faktiskt behövs.

Men nog om det, berätta gärna om er måndag.
Jag gjorde en god soppa till middag iallafall. Denna soppan har gjort innan, och den är väldigt god. Dock kan jag förstå om bilderna är motbjudande..dem ser nog inte så lockande ut, haha. Men jag lovar er. Den soppan är väldigt god, OCH nyttig. Bra va? 
Dock råkade jag göra lite för lite denna gången.. så därför tog jag ett knäckebröd till, med vegansk god ost!
Mums. 

Så vad händer nu? Jag ska vila en stund och bara kolla youtube eller gossip girl innan J ringer tror jag. Känner att jag varit igång hela dagen idag, haha. Men det är skönt, det är så himla tråkigt att bara sitta stilla, så jag tyckte om dagen idag när jag fick göra saker. Dessutom fick jag ju ett extra träningspass för det är både kondition och styrka i att rensa i trädgården kan jag lova!! ;) 

Hörs sen!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas